Warmte en uitstraling met een inbouwbrander vuurtafel

Als je op een zomerse avond buiten wilt gaan zitten, dan is er natuurlijk niets zo gezellig als een kampvuur of vuurkorf aansteken. De warmte zorgt er ten eerste voor dat je langer buiten kunt blijven zitten (want het weer in Nederland kan nogal eens fluctueren). Maar daarnaast geeft het een heel gezellige sfeer. De meeste mensen worden er ontspannen door en je beleeft zo prettige avonden met familie of vrienden in de tuin.

Alhoewel een kampvuur of een vuurkorf natuurlijk heel leuk is, zorgt het wel voor een hoop gedoe. Je moet zorgen voor het juiste hout, iemand moet het vuur aansteken en dit kan best wat tijd in beslag nemen. Een andere oplossing is om een vuurtafel inbouwbrander aan te schaffen waarmee het vuur dus in de tafel kan worden ingebouwd. Je hoeft dan ook niet meer aan de slag en een vuurkorf. Zo’n inbouwbrander wordt ook wel eens een inbouwhaard genoemd. Het werkt heel gemakkelijk op gas, dus je kunt wanneer je maar wilt gezellig in de tuin gaan zitten. Bijvoorbeeld ook in de herfst of winter!

Een inbouwbrander voorzien van een glazen ombouw

tuinBij de inbouwbranders zijn er nog diverse accessoires leverbaar die ervoor zorgen dat je nog meer comfort kunt ervaren wanneer je in de tuin zit. Door een glazen ombouw aan te schaffen, geeft dit de inbouwbrander niet alleen een luxueuze uitstraling, maar zorgt het er tevens voor dat de wind geen enkel effect kan hebben op de vlammen.

Niets is zo vervelend als een brander steeds opnieuw te moeten aansteken omdat de wind de vlam telkens uitblaast. Met een glazen ombouw kan dit worden voorkomen. Een zeer handig oplossing, die de inbouwbranders nog breder inzetbaar maken.

Het hele jaar door genieten in uw tuin

woningen met tuinDe tuin is voor de meeste mensen een plek waar vooral in de lente en zomer tijd doorgebracht wordt. Alhoewel dit begrijpelijk is, dan is het weer immers doorgaans het beste, kan men met een vuurtafel inbouwbrander ook op andere tijdstippen gebruik maken van de tuin. Zeker wanneer de tuin bijvoorbeeld is voorzien van een veranda of andere overkapping. De vlammen uit de brander geven warmte af en zorgen voor een gezellige sfeer in uw tuin. Er zijn speciale tafels beschikbaar waar deze inbouwbranders gemakkelijk in kunnen worden ingebouwd.